Ενας παραμυθενιος γαμος στον Πυργο Πετρεζα

Πύργος Πετρέζα, Σπάτα

Αυτό το styling wedding photoshooting είναι σταθμός για εμάς! Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε σαν ιδέα, την προετοιμασία, το συντονισμό όλων των επαγγελματιών μέχρι και την ημέρα της φωτογράφησης ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία για όλους όσους δουλέψαμε μαζί.Ο Πύργος Πετρέζα, μας φιλοξένησε και μας έδωσε την ευκαιρία να αναδείξουμε και να πραγματοποιήσουμε την ιδανική φωτογράφηση ενός νυφικού τραπεζιού που είχαμε σαν όνειρο.

Ο ρομαντισμός, η απλότητα που αποπνέουν οι τελικές φωτογραφίες, οι μαλακές υφές και οι παλ αποχρώσεις σε ένα σκηνικό γεμάτο φως, πέτρα και τη φύση να μας πλαισιώνει ήταν ο συνδυασμός της επιτυχίας.

Μια από τις πιο αξιοσημείωτες αναμνήσεις ήταν η είσοδος της νύφης με άλογο, ένα στοιχείο που σε ταξίδευε σε παλιά εποχή με πολύ χάρη και αρχοντιά.

Διακοσμήσαμε το χώρο, το νυφικό τραπέζι, το candy bar ακόμα και το άλογο με συδνυασμό φρέσκων λουλουδιών και αποξηραμένων φύλλων σε αποχρώσεις ήρεμες, γλυκές και παλ. Το ροζ και το μπλε ραφ σε πολύ απαλές νότες κυριαρχούσαν στο σκηνικό και σε όλες τις λεπτομέρειες.

Ο φωτογραφικός φακός της Δέσποινας Κούλογλου ήταν εκεί και απέδωσε με απόλυτα φυσικό τρόπο το όλο σκηνικό.

Το νυφικό σχεδιασμένο από την ταλαντούχα, Μαρία Κονίδη, ανέδειξε τη νύφη μας και ήταν εναρμονισμένο με το χώρο και το ύφος του όλου styling.

Τα γλυκά του candy bar με πολύ λεπτομέρεια και απόλυτα συσχετισμένα με το θέμα του γάμου και της χρωματικής παλέτας που επιλέχθηκε τα δημιούργησε η Έφη από το The Sweet Project.

Η ομάδα του Make my dream θα πραγματοποιήσει κάθε ονειρεμένο γάμο όπως ακριβώς εκφράζει τον κάθε ένα σας.

 

VENDORS

Photographer: Despina Kouloglou

Planning: Make my dream events

Venue: Pyrgos Petreza

Wedding dress: Maria Konidi

Shoes: Katerina Savrani

Suit: Trochalias Agencies

Rentals: Verona Events

Papers: Twenty2 twins

Sweets: Efi The Sweet Project

Hair & Make up: Vangelis Liontas

Jewelry: EK Jewelry

Models: Asimina Haritou – Thanos Adamopoulos

Category:
Date:
Close