ΛΕΥΚΟΣ ΜΠΛΕ ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΜΟΤΙΒΑ

Παναγία Μυρτιδιώτισσα, Άλιμος

Ένας γάμος στις αρχές του Μαρτίου, όταν φεύγουν τα τελευταία κρύα και μπαίνει σιγά σιγά η Άνοιξη. Τότε που τα λουλούδια ανθίζουν, γεμίζουν με αρώματα το χώρο και είναι φρέσκα και λαμπερά.

Στις 7 Μαρτίου του 2021, η Νικόλ και ο Δημήτρης αποφάσισαν να δέσουν τα δεσμά τους και να ξεκινήσουν τον κοινό τους βίο. Επέλεξαν γι αυτήν την όμορφη και πολύ συναισθηματική στιγμή της ζωής τους εμάς για να τους βοηθήσουμε στο ξεκίνημα τους με όμορφες δημιουργίες, με έμπνευση που μας έδωσαν αυτά τα δύο φρέσκα και νέα παιδιά.

Λευκά λουλούδια, μπλε – λευκοί αμφορείς, και χρυσές λεπτομέρειες. Σε μια λευκή – μπλε εκκλησία συνδυάσαμε τα χρώματα που εξέφραζαν τα παιδιά και το φωτεινό αποτέλεσμα με νεανικές νότες μας αποζημίωσε. Στην είσοδο ο γαμπρός με τη λευκή ανθοδέσμη, πλαισιωμένος από τους μπλε αμφορείς και τα χρυσά φανάρια περίμενε την νύφη του.

>Χαρούμενοι και πολύ χαμογελαστοί ξεκίνησαν την τελετή του γάμου τους μέσα στα λευκά και την ολοκλήρωσαν με την απόλυτη εικόνα της βροχής από ρύζι για το ρίζωμα του ζευγαριού.

 

VENDORS

Photographer: Despina Kouloglou

Planning: Make my dream events

Papers: Twenty2 twins

Sweets: Efi The Sweet Project

Category:
Date:
Close