ΕΝΑΣ ΓΑΜΟΣ ΣΕ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ

Elatos Resort, Αράχωβα

Ο γάμος των ονείρων μας μέσα στα έλατα και ανάμεσα στα βουνά, σε ένα ξύλινο σαλέ με ομίχλη, πολύ κρύο και την απόλυτα γιορτινή ατμόσφαιρα.

Στις 24 Δεκεμβρίου μία μέρα πριν τα Χριστούγεννα, στην ορεινή κωμόπολη  της Βοιωτίας, την Αράχωβα και πιο συγκεκριμένα στο σαλέ Elatos Resort & Helath Club με τον υπέροχο χώρο και την πιο ζεστή φιλοξενία έλαβε μέρος η φωτογράφηση μας.

Η Βιολέτα και ο Γιώργος, δύο νέα παιδιά με φρέσκα πρόσωπα, στο νυφικό φόρεμα και το γαμπριάτικο κοστούμι μας έδωσαν την χάρη και την κομψότητα που θέλαμε.

Με τον πιο ρομαντικό και γιορτινό τρόπο καλωσορίσαμε τα Χριστούγεννα αυτόν το χρόνο. Με τα κατάλληλα έπιπλα και εξοπλισμό αναδείξαμε το χειμερινό σκηνικό έξω και μέσα στο σαλέ. Η διακόσμηση του τραπεζιού και των λεπτομερειών σε όλο το χώρο με πολύ βάση πάντα στις λεπτομέρειες και το ατμοσφαιρικό αποτέλεσμα απογείωσε τα κλικ της φωτογράφου.

Η νύφη, με νυφικό ραμμένο πάνω της σύμφωνα με το σωματότυπο της, μετά από πρόβες και πάντα με τις καλύτερες και πιο ποιοτικές επιλογές ήταν φρέσκια, πανέμορφη και έδωσε τον αέρα και το επίπεδο που άρμοζε. Τα καταπληκτικά κοσμήματα της νύφης σχεδιασμένα ώστε να αναδεικνύουν τις πιο λεπτές και θηλυκές γραμμές της γυναίκας, έδωσαν λάμψη και χρώμα  στο τελικό αποτέλεσμα της φωτογράφησης.
Το μακιγιάζ με τις σωστές αποχρώσεις και τόνους για το αποτέλεσμα που είχαμε στο μυαλό μας ανέβασε το επίπεδο μαζί με το χτένισμα που έδωσε όγκο, σχήμα και γραμμή στην τελική πινελιά του νυφικού στυλ.

Ο όμορφος γαμπρός, με κοστούμι με τις πιο μοντέρνες και νεανικές γραμμές μελετημένες και κατάλληλες πάντα για τον κάθε μέλλοντα γαμπρό. Πάντα πλαισιώνοντας τη νύφη, με σωστές κινήσεις και τον ρομαντισμό που αποπνέει ένα ζευγάρι νεόνυμφων ήταν το στοιχείο που χρειαζόταν η φωτογράφησή μας.

Η φωτογράφηση αποτελούνταν από δύο μέρη, το ένα στον εξωτερικό χώρο στη φύση με φόντο τα έλατα και την ομίχλη στα βουνά και το δεύτερο στο εσωτερικό του σαλέ με την απόλυτα γιορτινή διακόσμηση, δίπλα στο τζάκι και το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

 

VENDORS

Bride: Violetta Ras

Groom: Giorgio Karatasio

Wedding styling: Make my dream events

Venue: Elatos resort

Wedding dress: Maria Konidi

Groom’s suit: Dimitris Trochalias

Rentals: Verona events

Shoes: Bilero

Jewels: EK Jewelry

Prints: Twenty2 twins

Design: nadias.lines

Make up artist: Ria 

Hairdressing: LD Beauty

BarSweets: Efi The Sweet Project

Category:
Date:
Close