ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΡΜΟΝΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ

Γαλάζια Ακτή, Μαραθώνα

Η οργάνωση του γάμου της Κατερίνας και του Νίκου ήταν μία πολύ όμορφη διαδικασία για την ομάδα μας, δημιουργήσαμε όμορφες εικόνες και συνδυασμούς που μας έδιναν ικανοποίηση και χαρά.

Το ζευγάρι αυτό μας εμπιστεύτηκε και μας άφησε να αυτοδημιουργήσουμε σε όλη τη διάρκεια του γάμου, από την επιλογή μπομπονιέρας έως το συνδυασμό των χρωμάτων στα λουλούδια και τη συνεργασία με το χώρο της εκδήλωσης. 

Στον πολύ όμορφο και μίνιμαλ χώρο της Γαλάζιας Ακτής, στο Μαραθώνα, έλαβε μέρος το μυστήριο και η εκδήλωση, με τον χώρο γεμάτο παλ αποχρώσεις ορτανσίας. Γαλάζια, λιλά, ροζ και λευκά τα στοιχεία του γάμου με το απόλυτο πάντρεμα χρώματος, στυλ λουλουδιού και αποτελέσματος. Τριαντάφυλλα, ορτανσίες και λεπτολούλουδα χρειάζονταν για να κάνουν το όνειρο της Κατερίνας πραγματικότητα. Η τεχνική και η τέχνη σε μία ομάδα και μια δουλειά. 

Η εκκλησία με λίγο φωτισμό από τα κεριά που πλαισίωναν τις σκάλες και το γκρι που κυριαρχούσε σαν βάση έδειχνε την υπεροχή που χρειαζόταν το μυστήριο. Αψίδες, αμφορείς και μπουκέτα σε όλον τον χώρο σε ένα ήπιο σκηνικό που φιλοξενούσε αρώματα και χρώματα.

Τα τραπέζια της δεξίωσης ήταν γεμάτα λουλούδια και φωτισμό που έδιναν το ρομαντικό στοιχείο που χρειαζόταν αυτός ο γάμος. Η μπομπονιέρα με τα χρυσά μονογράμματα του ζευγαριού και τα σερβίτσια από την Verona Εvents ολοκλήρωναν τη σύνθεση του τραπεζιού και τη διακόσμηση του χώρου.

Το νυφικό τραπέζι με πολυελαίους, ανθισμένο με όλα τα λουλούδια στους τέλειους συνδυασμούς και φωτιζόμενα γράμματα από το The Letter Company Greece ήταν ένα στολίδι στην άκρη της πίστας. 

Τέλος, το στοιχείο που απογείωσε την βραδιά ήταν το candy bar από την Efi the Sweet Project, γεμάτο γυψοφύλλη, πολυελαίους και καθρέφτες που έδειχναν την πολυδιάσταση ομορφιά του. Ιδιαίτερα κεράσματα στα χρώματα του γάμου, με ρομαντικές πινελιές, λουλουδάτα στοιχεία και την απόλυτη γλυκιά γεύση για τους καλεσμένους σε μεγάλη ποικιλία. 

Ένας γάμος που όλοι θα θυμόμαστε και το ζευγάρι θα έχει σαν την πιο γλυκιά και όμορφη ανάμνηση από τον κοινό τους βίο. 

 

VENDORS

Photographer: George Miriagos

Planning: Make my dream events

Papers: Twenty2 twins

Sweets: Efi The Sweet Project

Venue: Galazia Akti

Wedding dress: Maria Konidi

Shoes: Casadei

Rentals: Verona Events

Hair & Make up: LD Beauty

Jewelry: Kessaris

Category:
Date:
Close