Η Μικαέλα είναι ιδρύτρια και event planner του γραφείου Make my dream. Όραμα της από το 2014 είναι να βρίσκεται δίπλα στους πελάτες για να κάνει το όνειρο τους πραγματικότητα. Η Μικαέλα και η ομάδα του Make my dream έχει στόχο να εξυπηρετήσει με μοναδικό τρόπο κάθε ξεχωριστό πελάτη και να δίνει την ιδιαίτερη πινελιά της και την προτίμησή της σε κάθε λεπτομέρεια του event.

 

Η κομψότητα, η ποιότητα και το πλούσιο αποτέλεσμα είναι τρεις αξίες που χαρακτηρίζουν το όνομα της εταιρίας. Όλη η ομάδα δουλεύει πάνω στο κάθε ξεχωριστό event σαν να είναι η πρώτη φορά, η κάθε εμπειρία γίνεται μοναδική και πάντα σύμφωνα με τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον πελάτη.

 

Χαρακτηριστικό της ομάδας είναι η φιλική σχέση που αναπτύσσεται με τον πελάτη για να δημιουργηθεί μια μοναδική εμπειρία για την πιο όμορφη ημέρα τους. Με τη Μικαέλα οι πελάτες βρίσκουν το στυλ, τις χρωματικές παλέτες, το ύφος και το budget που αντιστοιχεί στο μυστήριο τους και το γούστο τους ώστε να γίνει το όνειρο πραγματικότητα.

 

Η ημέρα του γάμου ή της βάπτισης, είναι κάτι μοναδικό που πρέπει να αποπνέει καθόλη τη διάρκεια του μυστηρίου το στυλ του καθενός αλλά και τη χαρακτηριστική κομψότητα του Make my dream.

 

Η εγγύηση για το αποτέλεσμα, για μία μοναδική εμπειρία που θα είναι όνειρο για εσάς και τους καλεσμένους σας είναι σίγουρη.

Email

info@makemydream.gr

ADDRESS

Βουλιαγμένης 105, Αθήνα

call us

+(30) 215 501 8720

follow

@ Make my Dream Events

 

OUR PARTNERS

Close